porrbuzios.blogg.se

Zige aka pr0nMonkeh besöker staden Búzios tillsammans med Jens och Emil Detta är skrivet såsom jag upplevt allt, sett och gjort

Aajj...

Publicerad 2014-01-30 11:47:00 i Allmänt, Bilder, Buzios14, Clementine, strand,

Nu ska jag berätta om gårdagen och mitt vaxäventyr.
Först var vi en sväng på stranden och gottade oss. Geríba beach denna gången och blåste mindre och bättre chans få tillgång till stolar och törstsläckare.
Sedan skulle jag vara hemma till halv4 och vara klar att åka runt 4 då vi skulle åka till vax-salongen.
Först så var inte Carla här vid 4, så väntade lite och fick beskedet att hon inte fick tag på salongen men skulle åka till andra. Så tog mig en pizza och efter maten åkte vi iväg. Första salongen var stängd. Andra var det nästan om de inte sett en svensk förr, Christian, som var med som moraliskt stöd, och jag klev in och det blev som en gammal westernfilm. Det blev tyst och alla kikade upp. Enda skillnaden nu var att det fnissades lite och kollades blygsamt upp då och då. Men de gjorde inte "private parts" så ... sket i det.
Andra salongen hade ingen tid ledig förrän imorgon.
Så en salong kvar..
 
Kom in, Carla snackade med tjejan som skulle görat och förstod orden gringo och svensk. 
 
Men det blev som det blev och jag lade mig på britsen.
 
Jag som är van att det blir en liten rand vax sedan pappersremsa och ritsch fick mig en chock när hon tog fram en stor jävla grötslev och grävde upp vax ur byttan .. och hällde över benen och smetade ut. Gjorde så på ställen medan det torkade och sedan riitsch. Hon blev förvånad då jag inte gjorde en min eller sa nåt då hon rev av på benen/armarna/magen/bröstkorgen. Hon bara kollade på mig som jag vore död.. men i like it!!
 
Sedan vid skrevet dock fick hon sig ett gott djävulskt skratt när hon drog för där gjorde det ont. Inte lika mycket fetisch där... :-P
 
Men gjort blev det, bra blev det, men kom på har en crazy solbränna 
 Jag och Jens comparison..
 
Tjarå!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela