porrbuzios.blogg.se

Zige aka pr0nMonkeh besöker staden Búzios tillsammans med Jens och Emil Detta är skrivet såsom jag upplevt allt, sett och gjort

Hängmattehäng.

Publicerad 2014-02-02 10:46:41 i Allmänt,

Nu ligger jag i hängmattan. Klockan är snart 7. vaknade runt halv7, morgonpissade och nu kunde inte somna om. Gårdagen var trevlig! strandhäng och mat vid 17 ungefär för att sedan gå på stan och kika runt. Hittade 2 tröjor, en rashguard och en turist, och några andra affärer jag ska in på senare i veckan.

Strosade runt och jag emil jens sade; vi köper en Bob's Milkshake!!!!!
så det gjorde vi. En halvliter jordgubbsmilkshake. mmmm.

Väl på stan blev vi/läs Christian, uppraggad av en inkastare på en restaurang som ville vi skulle in där och käka, men de var bara törstiga.

Gick in där satte oss och beställde in dricka, 3 caipirinha och nån öl och en dakiri. Jag tog inget för min mage krånglar lite så dricker bara vatten ett tag, inte kranvatten dock ;-).

drickan kom och det skrevs ner på kvittot vad vi hade köpt och snackade strunt och skrattade.
väl klara såg jag på kvittot att caipirinha'sarna inte stod med på kvittot så jag sade till Christian, som fick 1 gratis caip att tyst nu så får du alla 3 gratis. Han lämnade in betalade och sade hur mycket han gav, jag sade att då fick du de tre gratis. yeay!!!

Gick runt lite och påväg hem stannade vi till på ett apotek och jag köpte antimyggsalva och en rexona-parfym som heter Superhero. så kommer lukta superbra när jag har den.. Hoppas jag

Hem, duscha, borsta tänder och i säng.

Idag blir det nya äventyr!

Tjarå!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela