porrbuzios.blogg.se

Zige aka pr0nMonkeh besöker staden Búzios tillsammans med Jens och Emil Detta är skrivet såsom jag upplevt allt, sett och gjort

Brazilian Jiu-Jitsu

Publicerad 2014-02-06 02:11:40 i Allmänt, BJJ, Buzios14, träning,

Så hände det äntligen! Vi tränade BJJ.
Hade sett att träningstiderna var kl 18 och kl 20.
Så kom dit kl 20 för att köra senare passet...
 
Kommer upp för trappan till träningslokalen och ser en svartbältare som jag hälsar på; olà tudo bom... han ser på mig och säger lugnt; i speak english! Och skrattar.
Han sa sitt namn, men kommer inte ihåg hans namn.. men han var från Australien, tror jag pga dialekten.
Så han får heta Steve Irwing från nu....
 
Han sade att träningen är från 19 till sålänge ni är kvar, men max 21. Så det funkar så mycket bättre för då hinner man upp från stranden, käka mat, vila och sedan träna. 
 
Den första tekniken de körde var flying armbar,  och körde min variant, och de sade; fin teknik, men gör den annorlunda nu. Det benet du drar upp först skulle upp mot den armen man låste armhåla. Sedann hoppbenet över huvet. Blev mycket Tightare. Måste visa den för Jakob. Så han blir lika cool som jag.
 
Sedan ställde vi upp och alla hälsade av. Tänkte vi, men det var nog bara för att hälsa av teknikpasset och påbörja sparringen. Så lite lättade blev vi.
 
Första bytet var mot ett lilabälte och vi var rätt jämna. Hade bättre kontroll på han men han var rätt tung närnhan la den sidan till. Några superman sweep och nord/syd och fasthållningar. Men jag vill visa dem mer respekt i början så kör inte så jävla hårt eller liknande så han fick strypa ut mig så han blev glad. Men jag vann passeringa och fasthållning :).
 
Andra bytet mot en vitbälte 4streck.. tränaren sade; go easy on him. Så jag rullade så mjukt jag kunde men han tog ju i så han sprack lite här och där :). Men hade ett antal strypningar och armlås men låg bara och höll dem, drog aldrig ut. Och efter sa tränarn att det var bra gjort och schysst att låta han öva på escapes.
 
Blåbälte tävlingskille; tråkig match då han försökte massa armlås från guard men han var inte tight. Enda han var tight var i att hålla guarden. 
 
Sista var svartbältet Bruno..
Haha fy satan vad rolig att köra med. Hade ingen chans och ny stil och han lekte.. han märkte jag skrattade och han skrattade ännu mer och körde över mig. Men jävla roligt och trött jag var.
 
I Sverige klarar jag flera 7 minutersbyten men här är det så annorlunda luft så 2 byten sedan måste jag vila. Samt att det är så varmt så bara ta på sig dräkten så är man svettig ... haha.
Men skön gångväg från här till träningen med så det är en bra början.
 
Nu har jag ätit ananas och ska gå och lägga mig.
Ny dag imorgon och då ska jag antingen springa eller köra cirkelövningar. Lika bra ta igång träningen rejält nu.
 
Tjarå!! :)
 

Kommentarer

Postat av: Rune

Publicerad 2014-02-06 07:51:42

Han den lille från Kalmar,får han någe stryk av brassar då

Svar: Det får han nog, men hans öra är "inte bra" så han väntar med bjj
Zige Malmgren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela