porrbuzios.blogg.se

Zige aka pr0nMonkeh besöker staden Búzios tillsammans med Jens och Emil Detta är skrivet såsom jag upplevt allt, sett och gjort

Båttur

Publicerad 2014-02-18 20:45:06 i Allmänt, Buzios14, Clementine,

Martins familj hade bokat båttur runt i Bùzios på 2timmar, eller 2.5.. minns inte redigt.
 
Men kom till turiststället och betalade lite ,gick till annat ställe och betalade lite mer, sedan begav vi oss till båten. Med tanke på hur tidiga vi var så var det rätt tomt på båteen. Vilket var rätt bra så man fick bra view över vattnet och kunde ta kort.
 
De stannade till så man kunde hoppa i från båten så ett dyk och en bakåtvolt fick det bli. Cool som man är och Jens "hoppade" på också.
Men det var så jävla salt så jag mådde illa.. Så jag hoppade inte i fler gånger vid de andra 2 stoppen.
 
Vid ett stopp kom det försäljare med båt och första sålde räkor på spett. Har man aldrig haft en bra diarrékur så ska man äta dem. Har jag hört iaf. Har inte vågat pga det.
Sesan kom det en båt till. Med en grill på båten. Med KÖTT på grillen på båten. Det kan man äta hur mycket man vill.. mm, grillat kött och kyckling.
 
Åka vidare yaddhi yaddhi yaddha... kom iland. Shoppade lite kläder och lunch och nu hemma och väntar på att träningen ska börja :)
 
Tjarå!!
 

Kommentarer

Postat av: Rune

Publicerad 2014-02-19 22:19:03

View..e du inte svensk eller???????
Utsikt heter det,för det har jag slagit upp i ett uppslagsverk från Nordstedst
men snart är ni hemma o då går det kanske att snacka med er..Jobb tider att passa lunch på max hamburgerhak förklara för alla att nä jag har inte lust att följa med på bio el krogen =pengar slut men misströsta inte slå en signal så fixar jag någon rabatt i korvmåjen..

Svar: Puss...
Zige Malmgren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela