porrbuzios.blogg.se

Zige aka pr0nMonkeh besöker staden Búzios tillsammans med Jens och Emil Detta är skrivet såsom jag upplevt allt, sett och gjort

6 blev 3 plus biljard plus naken

Publicerad 2014-02-05 11:57:00 i Allmänt, Buzios14,

Så kom den dagen då Micke Olga och Christian åkte hem. De åkte till Rio igår och M O tar flyget idag medan Christian åker på Lördag så han gör nog Rio osäkert tills dess.Så innan dess blev det buffé och drinkar och biljardspel och då M och E gick hem tidigare så satte sig C O J och jag på rockbaren och tog en drink.Idag när vi sagt adjö och kramat alla och våra hyresvärdar åkt iväg med dem fanns dg bara en sak att göra...Näcka!Så nakendag för att avsluta med shopping mat drinkar och livemusik så tog vi biljardspel och Milkshake så hem och var trött sä jag kollade på Oz The Great And Powerful, den var bra. En av mina favvoskådisar är med där, Bruce Campbell. och Regissören Sam Raimi... bra blandning bara där!!idag ska vill jutsuklubben och prata med dem!jag var snäll mot Jens och fluffade ut magen så han inte skulle känna sig ensam.. ;)

Kommentarer

Postat av: Rune

Publicerad 2014-02-05 18:29:03

Fluffa ut magen?!!Förra gången i Brasilien tränade ni så vitt ja vet
nu ser de ut som ni enbart levde för grillad korv o oxfile
Föresten vad finns bakom det svarta strecket på näckbilden?

Svar: Haha, Rune.. ska allt visa dig mig i spänt läge ;).Träningen kör vi då och då, men jutsu-ägaren svarade inte på vårat mail så vi har inte haft en klubb att gå till. Men hittade den i förrgår när vi gick så prata med dem idag och förhoppningsvis börja med det imorgon. Annars blir det cirkelövningar och springa ;-)
Zige Malmgren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela